Projektbeskrivning

Go and get it – Filmsketcher!

Här arbetar vi med korta sketcher. Komik, tragedi, galet, poesi…. Du bestämmer! Vi filmar sketcherna och vem vet när terminen är slut kanske vi har en serie sketchisar som vi visar för familj, vänner och övriga i världen?

Vill du se en filmsketch?

Kontakta oss för mer information eller ansök till kursen!

Ansök till kurs
Johan Sundström
Johan SundströmMusiklärare. Gitarr, bas, musikproduktion, film & foto
Telefon: 0730-73 58 86

Jag är född i Piteå och uppvuxen i Göteborg samt Arvidsjaur. Jag spelade gitarr och trummor i Arvidsjaurs musikskola från åk 4 och har examen från musikhögskolan i Piteå. Jag har pluggat ett år på GIT i USA, Los Angeles. Jag har jobbat i Stockholm och Roslagen i ca 20 år. Bäst av allt är att spela musik med andra och arbeta med allt det som musiker har runt omkring sig. Jag tänker t.ex. på att arbeta i studio (musikproduktion), liveljud och media (foto/)film).

Det viktigaste på mina lektioner är att eleverna får med sig det traditionella, det nutida och den så avgörande kreativa processen. Jag vill att eleverna får uppleva glädjen med att uttrycka sig tillsammans med andra. Att de får en känsla av sammanhang i ett samhälle – en kultur.

Anna-Lena Gustafsson
Anna-Lena Gustafsson Dramalärare
Telefon: 070-598 50 07

Jag är utbildad teater- och dramapedagog och har jobbat i kulturskolan i 15 år. Kärleken till teatern har funnits sedan jag var liten, men väcktes av min lärare i lågstadiet, Yvonne, som stimulerade oss att spela teater och skriva egna pjäser. Jag fick där uppleva en tillsammanskänsla och en frihet som jag inte hade känt någon annanstans. Att få prova på att få vara någon annan, i vilken miljö som helst, där alla känslor var tillåtna och inget var rätt eller fel, var helt fantastiskt!

Jag brinner för att ge alla härliga barn och ungdomar det jag fick uppleva, ett sammanhang där man utvecklas själv tillsammans med andra och blir sedd och bekräftad. I teaterns värld är alla lika viktiga och lika mycket värda, vilket är mitt eget grundläggande mål både privat och på arbetet.