Musikproduktion

Här arbetar vi med att skapa musik med dator som verktyg. Vi gör kompositioner, improviserar och använder ljudteknik för att skapa olika musik och ljudslingor. Vi gör sånginspelningar av egna såväl som andras låtar. Vi arbetar även med att skapa musikvideor.

Vill du se hur det ser ut när man skapar musik?

Kontakta oss för mer information eller ansök till kursen!

Ansök till kurs
Johan Sundström
Johan SundströmMusiklärare Gitarr, bas, musikproduktion, film & foto
Telefon: 0730-73 58 86

Jag är född i Piteå och uppvuxen i Göteborg samt Arvidsjaur. Jag spelade gitarr och trummor i Arvidsjaurs musikskola från åk 4 och har examen från musikhögskolan i Piteå. Jag har pluggat ett år på GIT i USA, Los Angeles. Jag har jobbat i Stockholm och Roslagen i ca 20 år. Bäst av allt är att spela musik med andra och arbeta med allt det som musiker har runt omkring sig. Jag tänker t.ex. på att arbeta i studio (musikproduktion), liveljud och media (foto/)film).

Det viktigaste på mina lektioner är att eleverna får med sig det traditionella, det nutida och den så avgörande kreativa processen. Jag vill att eleverna får uppleva glädjen med att uttrycka sig tillsammans med andra. Att de får en känsla av sammanhang i ett samhälle – en kultur.